Vytvořte si registraci nyní!

 

 

Zajímá Vás, jak jednoduše funguje celý portál AMECA? Podívejte se s námi na jednoduchý návod, jak si zde vytvořit profil a sledovat ty nejaktuálnější nabídky práce a stáží, které dost možná rozšíří Vaše obzory o budoucím uplatnění ve zdravotnictví.

 

How it works

 

AMECA je prostorem, kde se scházejí mladí lékaři, medici i jejich starší atestovaní kolegové a mohou si tak na jednom místě prohlédnout nabídky různých zdravotnických pracovišť v naší zemi. Nemocnice zde na svých profilech zveřejňují nabídky a Vy si je můžete rychle a snadno filtrovat tak, jak potřebujete.

Při registraci je zapotřebí zadat svou vysněnou specializaci i místo, kde byste chtěli naleznout uplatnění. Nemocnice tak budou vědět o Vašem zájmu a když vystaví novou nabídku, mohou Vás rovnou oslovit pomocí krátké zprávy, aby Vám tak nic neuniklo. Můžete kdykoliv filtrovat celou databázi nabídek a komunikovat tak ze svého domova se všemi nemocnicemi, aniž byste museli zdlouhavě cestovat nebo jen svádět boj s obsazenými telefonními linkami personalistů. Samozřejmě, že zde nehledají jen nemocnice, ale i ostatní zařízení, ať už jsou to polikliniky, nebo ordinace.

Registrace je pro Vás zcela zdarma a není třeba se bát, že bychom Vaše údaje poskytli volně k dispozici, Váš profil je anonymní až do té chvíle, než se sámi rozhodnete s někým komunikovat tak jako byste přišli na pracovní pohovor a představili se.

Díky AMECE již nemusíte číst inzeráty v novinách, ptát se známých, sledovat nástěnky na fakultách nebo zbytečně objíždět nezajímavé konkurzy. Vše vyřešíš snadno a rychle! Ještě váháš s registrací?

 

Poznejte rozdíl sami a přidejte se k nám!