Nemocnice Pelhřimov Vás zve do svého kolektivu

Nem pelhrimov ameca

Vážení přátelé, kolegové a kolegyně,


jmenuji se Jan Paták a zdravím Vás z Pelhřimova.

Řádky níže jsou určeny zejména internistům či zájemcům o práci na interním odd. nebo v příbuzných oborech.



Mnoho zdravotnických zařízení v současné době hledá nové lékařky a lékaře na pozice sekundářů interních odd. ač naše zařízení není v porovnání s okolím obsazeno personálně špatně, přesto i u nás je počet lékařů sub-optimální. Obracím se tedy na Vás s konkrétní nabídkou pracovního místa.


Co hovoří ve prospěch našeho oddělení?

  • rychlé získávání klinických zkušeností a vědomostí při práci s pacienty a v rámci konzultací s vedoucími lékaři. Pro první roky po absolutoriu lze oddělení našeho typu označit jako ideální pro rychlé získávání potřebných dovedností. Mladý lékař v našem zařízení opravdu není tzv. „dobře placenou sekretářkou“ .
  • v našem zařízení funguje institutnáhradního volna po službách – v současné době v rámci českých nemocnice spíše vzácnější jev
  • disponujeme cca 70 standard. lůžky a JIP interních oborů (6 lůžek), lůžka nejsou specializována a selektována, tzn. mladý lékař vidí ucelenou šíři plného spektra interních onemocnění
  • hlavní budova prošla rozsáhlourekonstrukcí a modernizací, a tak poskytuje vysoce kvalitní pracovní zázemí. Materiální a přístrojové vybavení nemocnice je nadprůměrné.
  • přátelský a soudržný kolektiv. Máme odborně i lidsky skvělého primáře, ve kterém máme velké zastání. Na odd. pracujeme pod vedením zkušených atestovaných kolegů, kteří jsou ochotní konzultovat s námi léčebné postupy, tento přístup není bohužel vždy v jiných zařízeních samozřejmostí.
  • podpora vzdělávání. Jsme akreditované pracoviště , kde lze absolvovat většinu stáží nutných k atestaci z vnitřního lékařství. Další osobní a profesní růst lze též rozvíjet v rámci odborných ambulancí (dialýza, nefrologická ambulance, endokrinologická , hematologická, kardiologická, diabetologická ad.). Lze si u nás osvojit řadu vyš. metod (ergometrie, UZ srdce, UZ břicha, endoskopické metody GIT včetně ERCP ad.).
  • možnost rezidenčních míst.
  • zaměstnanecké benefity, možnost ubytování a městských bytů, dobrá dostupnost nemocnice v rámci města Pelhřimov, finanční příspěvek při nástupu do pracovního poměru (akt. 100 000 až 200 000,-), výhodný mobilní tarif ad.
  • pokud nejste zcela rozhodnuti pro některou medicínou specializaci, práce na interním odd. Vám otevře dveře a poskytne skvělý základ ke studiu navazujících oborů.

Co hovoří v neprospěch?

  • nutnost specializačních stáží mimo zařízení při některých typech atestací, při zájmu o interní atestaci můžete drtivou většinu potřebných stáží absolvovat v rámci Nemocnice Pelhřimov.
  • všeobecně lze říci, že objem práce internisty je nemalý. Nicméně v porovnání s pracovní situací sekundářů v jiných zařízeních dopadáme opět dobře.

Důležitá poznámka závěrem


Jsme si vědomi, že v dnešní době se již častěji neuchází uchazeč o práci, ale nemocnice se ucházejí o uchazeče. Proto pokud Vás moje nabídka jen trochu zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro další doplňující informace včetně Vašich případných osobních, profesních, vzdělávacích i platových požadavků – Vaše vyjednávací pozice je z principu silná s velkou šancí, že Vašim požadavkům bude ve velké míře vyhověno. Pokud byste se rozhodli pro nezávaznou návštěvu našeho pracoviště, rádi Vás uvítáme.

 

Těšíme se na další spolupráci s Vámi. Za Vaší reflexi a za případné další rozšíření mé nabídky mezi další kolegy budu vděčný.

 

 

S přáním mnoha pracovních i osobních úspěchů a hlavně zdraví s úctou

MUDr. Jan Paták, 3.LF, Interní odd. Nemocnice Pelhřimov



kontakt: patakjan@centrum.cz , 737 102 743,
http://www.hospital-pe.cz/
Pracovní nabídku si můžete prohlédnout zde.